Devils Tattoo Studio Brugge | 0485-005621| Gulden-Vlieslaan 40 Brugge |

 All Tattoos By Remko Johan – All Rights Reserved

Verzorging van je nieuwe Tattoo

De genezingstijd van je nieuwe Tattoo bedraagt ongeveer 10 dagen.

Algemene gezondheid en lichamelijke conditie spelen hierbij een belangrijke rol.

Tijdens het genezingsproces kan de nieuwe tattoo gaan jeuken en/of schilferen, dit is normaal.

Persoonlijke hygiëne is tijdens de genezingstijd van de nieuwe tattoo absoluut noodzakelijk.

Na het zetten van je nieuwe tattoo wordt de tattoo afgedekt met speciale folie.

Behandel je nieuwe tattoo als volgt:

1. Verwijder de speciale folie na minimaal 12 en maximaal 24 uur.

2. Was de tattoo met een milde niet geparfumeerde zeep.

3. Dep de tattoo na het wassen met een schone handdoek voorzichtig droog.

4. Smeer de tattoo licht in met Flamigel of Bepanten Tattoomaximaal 4x per dag!!!

5. Smeer de tattoo maximaal 4x per dag in met een dunne laag Flamigel of Bepanten Tattoo zodat de tattoo kan blijven ademen, bij gebruik van een dikke laag Flamigel of Bepanten Tattoo zal de tattoo niet goed kunnen blijven ademen en zal de kwaliteit van de tattoo veel afnemen.

6. Het is niet nodig om de tattoo opnieuw af te dekken, je mag de tattoo afdekken met vershoudfolie (indien je in een stoffige omgeving verblijft of als je kleding teveel op je tattoo schuurt maar dek de tattoo niet langer dan 12 uur aaneengesloten af. Doe je dit langer dan kan de tattoo niet genoeg ademen en zal de kwaliteit van de tattoo veel minder zijn.

7. het is niet nodig om wonddesinfectie middelen zoals sterilon , betadine, enz op je tattoo te gebruiken, doe dit dan ook niet.

8. De tattoo niet nat laten worden tijdens het genezingsproces, dus niet onderdompelen in water of direct onder de straal van de douche gaan staan met je nieuwe tattoo, het beste is om voor het wassen de tattoo in te smeren met een klein beetje Flamigel of Bepanten Tattoo en uit het water te blijven met je nieuwe tattoo.

9. draag absoluut geen te strakke en/of vuile kleding over je nieuwe tattoo.

10.Krab niet aan eventuele korstjes, deze vallen er vanzelf af en draag geen wol over je nieuwe tattoo.

11.Vermijd tijdens het genezingsproces contact met zwemwater (chloorzwembaden, bubbelbaden, natuurlijk zwemwater sauna’s of stoombaden)

12.Stel de tattoo tijdens het genezingsproces niet bloot aan de zon en/of zonnebank hierdoor zal de kwaliteit van je nieuwe tattoo verminderen. Gebruik nadat de tattoo is genezen een zonnebrand crème met een hoge beschermingsfactor tijdens het zonnen.

13.Neem bij extreme roodheid, zwelling, bloeding, pussen of kleurveranderingen van de huid of bij pijn contact op met de tattoo artiest of de huisarts.

You cannot copy content of this page

Deze website gebruikt cookies voor analyse-doeleinden en/of het tonen van advertenties. Door gebruik te blijven maken van de site gaat u hiermee akkoord.